Teamviewer

TeamViewer Corporate 1 year subscription

€1,035.58
Tax excluded
Description

A TeamViewer™ a világon a legkedveltebb távoli asztali számítógép eszköz óránként több mint 30 000 új letöltéssel. Jelenleg több mint 1,7 milliárd élő TeamViewer azonosító létezik, amelyek hozzáférnek a legnagyobb és leggyorsabb távolról kapcsolódó hálózathoz. Ez az egyetlen eszköz, amelyre valaha is szüksége lesz, ha szeretné azonnal elérni az összes számítógépét, kiszolgálóját és egyéb eszközét.

ÁTTEKINTÉS

A felhasználók és a csatlakozások biztonsága kritikus fontosságú a távoli hozzáférésű eszközöknél. Az Ön védelme a legfontosabb számunkra. Komolyan vesszük a biztonságot, és a legfontosabb dolognak tartjuk ügyfeleink és az ő ügyfeleik védelmét a legújabb technológia alkalmazásával. Infrastruktúránk ISO 27001 tanúsítvánnyal rendelkezik, és teljesen megfelel a HIPAA és az SOC2 követelményeinek:

 • 256 bites AES titkosítás
 • Kéttényezős hitelesítés
 • SOC2 tanúsítvánnyal rendelkező és kompatibilis
 • ISO 27001 adatvédelmi felügyelet tanúsítvány
 • HIPAA kompatibilis
 • Találgatásos támadás elleni védelem
 • Felhasználó- és IP-cím engedélyezés
 • Megbízható eszköz listák
 • Jelszó kötelező megváltoztatása

 

 

A piacon elérhető többi távoli támogató megoldást IT technikusok számára tervezték. Ők azonban nem könnyítik meg a másik oldalon lévő emberek számára a támogatás fogadását. A TeamViewer 14 segítségével nagyon egyszerű a számítógépek között a bejövő és kimenő, távoli asztali kapcsolat létesítése valós idejű támogatáshoz vagy fájlokhoz, hálózatokhoz és programokhoz való hozzáféréshez. Működjön együtt online, vegyen részt értekezleteken, csevegjen bizonyos emberekkel vagy csoportokkal, és indítson videohívásokat egyetlen kattintással. A szoftver letöltése és telepítése után másodperceken belül létrejön az első munkafolyamat.

Miért válassza a TeamViewert?

Hat ok, amiért ügyfeleink imádják a TeamViewert, és amiért Ön is imádni fogja

 1. Gyors újracsatlakozás a korábban elért eszközökhöz, lásd az utolsó csoportot a Számítógépek és kapcsolatok listájában.
 2. Új felhasználói felület a fájlátvitelekhez: rugalmas feladat-várólistázás és fájlkeresési közép-átvitel.
 3. Továbbfejlesztett távvezérlési teljesítmény, saját videokártyára bízva a képfeldolgozás hardveres gyorsítását.
 4. Tegye áramvonalassá ügyféltámogatási élményét az új szolgáltatási esetek automatikus hozzárendelésével egyéni modulokból az előre beállított első aláíró számára.*
 5. Bővítse informatikai szolgáltatása lefedettségét teljes mobil távvezérlés támogatásával 7.1.1 és újabb rendszert futtató Motorola eszközökhöz.*
 6. Nyújtson bármikor elérhető támogatást, közben takarékosan bánva az Android okostelefon vagy táblagép akkumulátoridejével és adathasználatával.*

* Legalább Premium licencre van szükség az igénybe vételéhez.

RENDSZERKÖVETELMÉNYEK
Windows
Rendszer
Windows 10/8.1/8/7/Vista/XP; Windows Server 2012R2/2012/2008R2/2008/2003/2000
Processzor
Dual Core
Memória
512 MB
Tárhely
512 MB
Képernyő
1024x768
Apple
Rendszer
Mac OS X 10.7 vagy újabb
Processzor
Dual Core
Memória
512 MB
Tárhely
512 MB
Képernyő
1024x768
Rendszer
CentOS, Debian, Fedora, Mandriva, Mint, Red Hat, SUSE, and Ubuntu
Processzor
Dual Core
Memória
512 MB
Tárhely
512 MB
Képernyő
1024x768
FUNKCIÓK

Teljesítmény. Az új mérce.

Jobb teljesítmény alacsony sávszélesség esetén Hogy Ön elérhető legyen, akárhol is tartózkodik.
Optimális szerver infrastruktúra A fokozott stabilitás és üzemidő érdekében.
Javított csatlakozási minőség Csatlakozás világszerte – érezhetően jobban.
A legjobb teljesítményre optimalizálva macOS Mojave alatt A TeamViewer a legújabb macOS Mojave technológiát használja.

Termelékenység. Újradefiniálva.

TeamViewer Pilot Oldjon meg problémákat a képernyő másik oldaláról kiterjesztett valóság használatával.
Felhasználó által definiált készülékinformációk Hogy minden releváns információhoz azonnal hozzájusson.
A készülékek kiterjesztett csoportosítása A készülékek egyszerű áttekintéséhez és gyors megtalálásához.
Parancsfájlok végrehajtása egyetlen kattintással Hajtson végre szabványosított folyamatokat egyetlen kattintással.
Ügyfél támogatásának jobb elérhetősége A hatékony szerviz és az elégedett ügyfelek érdekében.

Használhatóság. Még jobb.

Dark Mode Windows, Linux és Mac számára Koncentráljon arra, ami fontos.
Új dizájn A TeamViewer még egyszerűbb kezeléséhez.
Új iOS képernyőmegosztási munkafolyamat Az első iOS távoli támogatás ezzel még jobbá vált.

Biztonság. A prioritásaink.

A megbízható készülékek kezelése További kezelési lehetőségek az optimális védelemhez.
Biztonság – Made in Germany Bízzon meg a megszokott módon magas biztonsági szabványokban
Megfelel a GDPR-nek

 

staff

 

A készülékek kiterjesztett csoportosítása Csoportosítsa készülékeit gyorsan és egyszerűen azon tulajdonságaik alapján, melyek az adott pillanatban Önnek fontosak. Használja ki így optimálisan az egyedi eszközinformációkat, és rendelje hozzá készülékeit & az aktuális igényeinek megfelelően a számítógépek és kapcsolatok listához.

Parancsfájlok végrehajtása egyetlen kattintással Használjon parancsfájlokat a visszatérő folyamatok automatizálásához és takarítson meg ezzel időt a rutinfeladatoknál. A Management Console alkalmazásba feltöltött parancsfájlokat egyszerűen és kényelmesen eléri bármely munkamenetből. Takarítson meg időt és pénzt a visszatérő folyamatok automatizálásával.

A legjobb teljesítményre optimalizálva macOS Mojave alatt A TeamViewer már optimalizálva van a macOS 10.14 Mojave rendszerhez. A javított képminőségnek és az intelligens erőforrás-hozzárendelésnek köszönhetően a TeamViewer a piacon elérhető leginnovatívabb és legnagyobb teljesítményű távoli vezérlési munkameneteket teszi lehetővé.

A felhasználó által definiált készülékinformációk Rendelje hozzá készülékeihez a számítógépek & és kapcsolatok listájában azokat az információkat, melyekre a mindennapi munkában szüksége van: operációs rendszer, gyártó, részleg, vállalat – a lehetőségei korlátlanok. A Management Console felületén minden dolgozóhoz hozzon létre központi mezőt. Ezekben ezután közvetlenül a számítógépek & és kapcsolatok listában adhatja meg a szükséges információkat.

Jobb teljesítmény alacsony sávszélesség esetén Átlagosan minden 5. TeamViewer kapcsolat alacsony sávszélességen (<1 Mbit/s) fut. Az új verzió megnövelt sebességet és megbízhatóságot kínál az ilyen kapcsolatokkal dolgozó felhasználók számára, mely az alacsonyabb sávszélességet automatikusan felismerő és a tömörítést ennek megfelelően beállító, intelligens adaptív tömörítésnek köszönhetően jön létre.

Javított csatlakozási minőség Javított csatlakozási minőség alacsonyabb latencia idővel: amikor elindítja a TeamViewer programot, akkor most már a legközelebbi kiszolgálóhoz kapcsolódik, nem a Frankfurtban található master kiszolgálóhoz. Ezzel jövőállóvá tettük a hálózati infrastruktúránkat és készen állunk vállalata növekedésére.

A servicecamp integrálása a QuickSupport modulba Tegye a szolgáltatását ügyfelei számára még hozzáférhetőbbé annak a lehetőségnek a biztosításával, hogy ügyfelei akkor is létrehozhatnak servicecamp-jegyeket a QuickSupport-modulban, ha a támogató offline állapotú. A részletek proaktív gyűjtése érdekében felhasználói információkat is hozzáadhat, így a támogatók optimálisan előkészülhetnek a munkamenetre.

Dark Mode A Dark Mode használatával a lényegi dolgokra koncentrálhat. A Mac, Linux és Windows rendszerekhez készült, sötét színű felhasználói felület kíméli a szemet és elősegíti a koncentrációt fényszegény környezetekben. Windows, Linux és macOS Mojave rendszerekben igényeinek megfelelően válthat a világos és a sötét felületek között.

Új dizájn Ismerje meg Ön is a felhasználói felület áttekinthető és hatékony megjelenését. A javított színvilág a leegyszerűsített billentyűkiosztással és az elrendezés hangsúlyosabb változásaival intuitívebb dizájnt kínál. Fedezze fel a TeamViewer új, áttekinthető felületét.

Új iOS képernyőmegosztási munkafolyamat Ezzel az új bővítménnyel még hatékonyabban indíthatja el iOS alatt a képernyőmegosztást. Amint egy munkamenet elkezdődik, a felhasználó egy egyszerű kattintással segítséget kaphat. Csatlakozási partnerének csupán meg kell nyomnia a QuickSupport alkalmazásban a chatbe beágyazott gombot, és a képernyőmegosztás azonnal elindul.

A megbízható készülékek kezelése Őrizze meg a megbízhatónak besorolt készülékek és IP-címek áttekinthetőségét. A rendszergazdák emellett áttekinthetik a vállalat minden megbízható készülékét és vészhelyzetben egyszerűen el is távolíthatják őket – a maximális biztonság érdekében.

TVC0001

Specific References